Congres Nieuwe Energie & Vastgoed

Woensdag 28 november, Rotterdam

Woensdag 28 november vindt het congres Nieuwe Energie & Vastgoed plaats welke in het teken staat van nieuwe oplossingen voor leegstaand vastgoed, de voordelen en mogelijkheden van het energieneutraal maken van de bestaande gebouwvoorraad, alles wat komt kijken bij duurzame kantoorrenovaties en overige transformaties van (bestaand) vastgoed: kortom vergaande oplossingen en mogelijkheden voor nieuwe energie vormen. Want hoe duurzaam zijn vastgoedfondsen eigenlijk in de praktijk? Kan verduurzaamd bestaand commercieel vastgoed ooit concurreren met nieuwbouw? Locatie:Cruise Terminal Rotterdam

PROGRAMMA

1400 Transitieformule
1430 Platform 31
1500 BAM Techniek Energy Systems

pauze

1545 AgentschapNL
1615 VBDO/GRESB Vastgoed Benchmark

1700 borrel. Tijdens het Vastgoedcafé Rotterdam kunt u bijpraten met bestaande en nieuwe relaties. De borrelhapjes worden aangeboden door BOAG Advies en Management. De drankjes zijn voor eigen rekening.

Aanmelden: Stuur een mail naar info@vastgoedjournaal.nl met als onderwerp "Vastgoed & Energie". U ontvangt dan per email uw bevestigingsnummer. De toegang tot deze inspirerende dag is geheel kosteloos. Laat ons ook even weten in uw aanmelding of u aanwezig zal zijn bij de borrel na afloop van het congres.